Sauna222

Сауни

Почти всяко пространство може да бъде превърнато в сауна. Ние предлагаме персонализирани решения за традиционни и инфрачервени сауни, които можем да инсталираме на почти всяко място, което си изберете.

Разбира се, има няколко фактора, които трябва да вземем предвид, като например височината над нагревателя, наличното електрозахранване, вентилацията и подовата настилка. Ще обсъдим всички тези неща при посещението на място.

Оборудване
В зависимост от нуждите Ви, предлагаме електрически нагреватели както за домашни, така и за комерсиални цели.

Електрически нагреватели
Моделите, предназначени за дома, са с елегантен дизайн и са снабдени с лесни за управление контролни панели. С тяхна помощ можете лесно и ефикасно да затоплите сауната си според своите предпочитания.

Моделите, предназначени за комерсиални цели, имат по-висок капацитет за осигуряване на топлина за голям брой потребители през целия ден. Това ги прави особено подходящи за внедряване в SPA-центрове, здравни клубове, хотели и т.н., където сауните се използват често.

Инфрачервени панели
Нашите инфрачервени панели са оборудвани с осветителни тела и така те не само служат като източник на приятна топлина, но също така създават спокойна атмосфера във Вашата инфрачервена сауна. Панелите се монтират лесно, издръжливи са и са безопасни за експлоатация. Снабдени са с цифрово управление.

Искате ли да си имате собствена сауна?