Jacuzzi

Джакузи

В качеството си на официален представител на Artesian Spas, ние предлагаме най-широката гама от SPA-продукти на българския пазар.

Размерите на хидромасажните вани варират от малки и компактни (за бани, апартаменти, тераси и балкони) – чак до такива с капацитет за 8 души.

Независимо от големината, всички вани са с ергономичен дизайн, който осигурява максимален комфорт. Хидромасажните вани са снабдени с покривало, което помага за запазване на температурата на водата, когато ваната не се използва, както и с набор от химикали и почистващи препарати за поддържане на водата и на Вашето SPA-пространство.

Всички SPA-съоръжения, предлагани от Claverton са предназначени за използване на открито. Ако, обаче, решите да изградите своето SPA-пространство в затворено помещение, уверете се, че вентилацията на помещението е достатъчно добра.

 

Бетонни SPA-съоръжения
Верни на нашата мисия да осигуряваме максимална гъвкавост за клиентите, предлагаме и бетонни SPA-съоръжения. Те могат да бъдат самостоятелни или съчетани с плувен басейн. Също така, могат да бъдат изградени с най-различни форми и размери, цветове и конфигурация на местата за сядане.

Мечтаете си за джакузи в дома си?